Gåture

Hej alle sammen.

Jeg vil fortælle lidt om hvad jeg får tiden til at gå med på disse dejlige sommerdage, som vi nu har haft i Danmark de sidste mange dage.

Jeg har brugt en del tid på, at selvfølgelig hygge mig, med M og ikke mindst har jeg vasket en masse tøj, da de nu kan hænge uden for, så det er jo hurtigt tørt, så det bare skønt.

F og jeg, er begyndt at gå ture hverdag enten om eftermiddagen, når han kommer hjem fra skole, eller om aften efter aftensmad, det er simpelthen så hyggeligt og få noget kvalitetstid sammen, som ikke bare er foran fjernsynet, eller til aftensmaden. Jeg har længe gerne ville have noget kvalitetstid med ham, men han har haft så travlt med skolen og den lækker heldigvis for ende nu også har han sommerferie inden 2. år, så det glæder jeg mig rigtig meget til.

Både min kæreste og jeg, elsker at gå tur og vi elsker i den grad også naturen, den er så smuk hele året rundt. Vi bor i nærheden af 2 skove, som bare er helt fantastisk at gå rundt i. Den eneste fører ud til noget der hedder Stenbæksholm og den anden føre næsten helt ud til havnen i Næstved. Det er så smukt og fredfuldt at gå disse ture, så vi har gjort det til en hverdagsting, at komme ud og gå en tur, så går vi egentlig bare indtil vi ikke rigtig gider mere, og nogengange har vi fast tidspunkt og være hjemme på, på grund af lillemanden.

Så nu er det blevet en hverdagsting, at vi sammen går en tur, enten om eftermiddagen eller efter aftensmaden, hvis ikke vi skal noget, så det er bare rigtig hyggeligt. Jeg elsker kvalitetstid med min skønne familie, der er intet bedre.

Så husk at nyde disse dejlige dage vi har, med høj sol og husk at giv dine nærmeste en ekstra hilsen. Husk at selv den mindste glæde, kan have den største betydning for dig og dine nærmeste.

𝓍𝓍 𝓣ina 𝓣herese

Skriv et svar